VELKOMMEN 

Velkommen til After Dark Gentlemen’s Club.

 

Vi har gleden av å invitere deg til After Dark Gentlemen’s Club, Vest-Norges eneste gentlemen’s club med danseshow på scenen seks kvelder i uken.

 

Du finner oss i stilfulle lokaler i Torggaten 5, like ved den blå steinen. After Dark Gentlemen’s Club har en stil og utførelse som er på høyde med de beste gentlemen’s-klubbene i Europa.

 

Hos After Dark kan du virkelig slappe av, nyte vår spesielle atmosfære og utforske dine fantasier. After Dark har full bar med alle rettigheter og har lengre åpent enn de fleste, til kl 05:00 fredag og lørdag (kl 04 ukedager).

 

På scenen utfører våre profesjonelle vertinner fra inn og utland, fantastiske danseshow.

Våre profesjonelle kvinnelige vertinner kan også opptre på ditt private party, utdrikningslag, firmafester, i andre lokaler hvis ønskelig. Vi har også meget populære poledance-kurs, som vi holder for våre kvinnelige deltagere. Se booking for mer informasjon

 

For direkte kontakt med oss.

 

Vi er stolt medlemsbedrift av NHO og NHO REISELIV samt Bergen Reiselivslag og VISITBERGEN.

 

Våre meget serviceinnstilte medarbeidere står klare til å ta imot deg, enten det er i klubben på kvelden eller du tar kontakt med oss via telefon/epost. Da gjenstår det bare å ønske velkommen til After Dark Gentlemen's Club.

 

 

Innehaver Geir Carlsen

 

After Dark Gentlemen's Club 2015